Programma & Parkeren

Programma

Het programma van 24 december ziet er als volgt uit;

15:30 uur: Aanvang, ontvangst en verzamelen van belangstellenden
15:55 uur: Welkomstwoord voorzitter SLaG
16:00 uur: Lied: "Field of broken dreams" gezongen door Maarten Peters
16:05 uur: Toespraak Loco Burgemeester
16:10 uur: Lied: gezongen door Maarten Peters
16:15 uur: Gedicht: voorgelezen door Anne van Benthum
16:20 uur: Kaarsjes plaatsen
16:50 uur: "Last Post"
16:53 uur: 1 minuut stilte
15:55 uur: Dankwoord voorzitter SLaG
17:00 uur: Warme chocomel en kerstbrood

Bereikbaarheid en Parkeren

Vanwege de veiligheid van de bezoekers en om het parkeren mogelijk te maken zal de Zevenheuvelenweg vanaf de Derdebaan tot aan de Meerwijkselaan voor doorgaand verkeer zijn afgesloten. Bezoekers worden door de verkeersregelaars wel doorgelaten en dienen hun voertuigen op aanwijzingen van de verkeersregelaars in de berm van de Zevenheuvelenweg te parkeren. Het is niet toegestaan om op de weg te parkeren, om de doorgang van hulpvoertuigen niet te belemmeren.

Vanaf 15:00 uur wordt de Zevenheuvelenweg afgesloten en kunt u daar parkeren

De parkeerplaats op het terrein van de begraafplaats is uitsluitend beschikbaar voor hulpdiensten, bussen en voertuigen van bezoekers die slecht ter been zijn.

Door de politie zal streng worden toegezien op het negeren van de parkeerverboden die dienen om hulpvoertuigen doorgang te verlenen. Het mag niet zo zijn dat een ambulance niet op tijd bij een patient kan zijn omdat er auto’s verkeerd geparkeerd staan.

U ziet de verkeerssituatie in onderstaande afbeelding weergegeven

Na de ceremonie blijft de Zevenheuvelenweg tot 19:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. U kunt dan veilig de Zevenheuvelenweg oversteken om uw geparkeerde voertuig op te halen. Natuurlijk houdt u bij het verlaten van de parkeergelegenheid rekening met elkaar en houdt u de snelheid laag.
 
parallax background